Versenyfelhívás

A Bajai SZC Türr István Gazdasági Szakgimnáziuma versenyt hirdet a Digitális Témahét keretén belül. A versenyen általános és középiskolás diákok vehetnek részt.

Általános műveltségi területekről és szakmáinkról szóló feladatokat kell megoldani a Learningapps tankockáinak segítségével. A feladatok megoldásával többször is próbálkozhatsz. Minden jól megoldott tankocka után megkapod a következő feladat hozzáférését (linkjét) és egy vagy több betűt. Amennyiben a linkre kattintva nem jön be az újabb tankocka, akkor másold be vagy írd be a böngésző címsorába a megadott linket. Az összegyűjtött betűkből (21 karakter) egy értelmes mondatot kell összeállítanod és e-mailben elküldened a dth@turr.hu -ra 2019. április 11-én 20:00 óráig. A megoldás mellett legyél kedves az e-mailben add meg a teljes neved, az osztályod és az iskolád teljes nevét is, valamint az elérhetőségedet (mobiltelefonszám).

A verseny összdíjazása 50 000 Ft. Az első három jó megoldás beküldője értékes díjazásban részesül külön általános és középiskolai kategóriákban.

A díjakat 2019. április 12-én 19 órakor ünnepélyes keretek között a Szakmák Éjszakáján (Bajai SZC Radnóti Miklós Kollégiuma – 6500 Baja, Petőfi sziget) osztjuk ki.

A kezdő tankocka linkje: https://learningapps.org/watch?v=pw7a2qovk19

Sok sikert kívánunk!