Akikre büszkék vagyunk…

Kitüntetett diákjaink

Az év diákja: Kovacsev Balázs 12.B

Balázs rendkívül szorgalmas tanuló, munkájában precíz és alapos. Tanuláshoz, munkához való hozzáállása példamutató. A négy év során számos versenyen is szívesen megmérettette magát, ahol nagyon jó helyezéseket ért el. Legjelentősebb versenyeredménye az idei tanévben megrendezett Szakmai Érettségi Tantárgyak Versenyén országos döntőben elért 5. helyezés.

  • Szakmai Érettségi Tantárgyak Versenye üzleti gazdaságtan 5. hely
  • OKTV matematika: megyei fordulóba továbbjutott
  • Megyei Matematika Verseny tizenegyedik osztály 3. helyezett , tizenkettedik osztály 2. helyezett
  • Háziversenyek döntőse matematika, történelem és angol nyelvből.

Tanulmányi munkájáért Balázsnak Zsigó Róbert Baja város polgármestere az ’Év diákja’ kitüntető címet adományozta.

 

Az iskola legjobb tanulója: Rácz Emília Katalin 12.A

Minden tanévben kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Nemcsak tanulmányaiban, de magatartásával és szorgalmával is kitűnt társai közül. Több tantárgyból is szerepelt versenyeken. Gyönyörűen rajzol. Kilencedikes korában egy rajzpályázaton egy osztálykirándulást nyert az osztálya számára.

 

Legeredményesebb versenyző: Nagy Tímea Csilla 12.A

Nagyon jó képességű tanuló, aki szinte minden tantárgyból az osztály legjobbja , minden tanévben kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Kimagaslóan szerepelt a matematika tantárgy versenyein: A házi versenyen 1. illetve 2. helyezést ért el. A megyei Matematika versenyen minden évben a döntőbe jutott, ahol kilencedikben 4., tizenegyedikben 1., tizenkettedik osztályban pedig 2. helyezést ért el. A Nemzetközi Kenguru Matematika versenyen kilencedikben megyei 1. helyezett, országos 23. helyezett. Az idei évben is a döntőbe jutott, meghívták az eredményhirdetésre. A Gordiusz matematika versenyen 11. és 12. évfolyamon megyei 1. helyezett. Az idei tanévben bejutott az OKTV második fordulójába.

Jó tanuló, jó sportoló: Szarka Balázs 12.B

Minden évben részt vett futóversenyeken, legjobb helyezése: köztársasági futóverseny 1. helyezés. A négy év során mindvégig tagja volt az iskola futballcsapatának, iskolai, városi labdarúgó meccseken, a dél-magyarországi közgazdasági szakközépiskolák találkozóján értek el  eredményeket.

Az iskolai sporttevékenységen kívül Balázs az érsekcsanádi labdarúgócsapat tagja, amely csapattal a tavalyi évben megnyerték a megyei bajnokságot, az idei évben 3. helyen állnak, és Balázs vezeti a bajnokság góllövő listáját.

Balázs a sporteredményei mellett megbízható, szorgalmas, jó tanuló. Iskolai munkája, tanuláshoz való hozzáállása is mindvégig példaértékű volt.

Legjobb közösségi ember: Kenderesi Dorina 12.A

Az osztály legaktívabb, legagilisabb tanulója volt. Kilencedik osztályban még csak az osztály életének szervezésében tűnt ki, majd 2010 januárjától az iskolai DÖK elnöke lett. Nagy lendülettel szervezte az iskolai rendezvényeket, de a pályázatírásban is részt vett. Városi rendezvényeken is képviselte iskolánkat.

Tanulmányi munkájában egyenletes fejlődés volt tapasztalható, jó tanulóvá vált. Az Óbudai Egyetem közgazdasági versenyén a második helyezett csapatunk tagja volt.

Gratulálunk!