Újév köszöntő Türr-triatlon

2014. január 3-án, még a téli szünetben egy egész napos sport- és szabadidős rendezvénnyel köszöntöttük az új évet. A gyaloglásból, korcsolyázásból és bowlingból álló Türr-triatlonon 51 diákunk vett részt.

Az iskola előtt gyülekeztünk, majd egy 7 km-es városkerülő sétára indultunk. A Duna-parton elidőztünk a híd alatt, megnéztük egy uszály búzával való feltöltését, majd (Kölyök) pezsgőt bontottunk a Türr-kilátónál és koccintottunk sikerekben és vidámságban gazdag új évet kívánva egymásnak.

A Petőfi-szigeten a műjégpályán korcsolyáztunk egy órát. Bár az első negyed órában meginduló eső néhány diákunknak elvette a kedvét, a többség kitartott. Ebédre a Malom étterembe érkeztünk, ahol a pizzát rendeltünk, majd megkezdődött a bowling-parti. A derekakat nem kímélve gurítottak diákjaink, figyelték egymás (gyakran nem túl szabályos és eredményes) technikáját…

Szervező Gugánné T. Ágnes tanárnő volt, kísérők Huzsvay Edit és Tartsányi Gabriella tanárnők, Csátaljay István és Taskovics Péter tanár urak voltak.

[nggallery id=150]

[nggallery id=151]

[nggallery id=152]

[nggallery id=153]

A rendezvény plakátját az alábbiakban tekintheti meg: