Türrös siker a Közgazdasági Diákolimpián

A Magyar Közgazdasági Társaság 2019-2020. tanévben meghirdette a Közgazdasági Diákolimpiát. A versenyre a középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok jelentkezhettek az ország minden pontjáról és a Vajdaságból is.

A vetélkedőn iskolánkat három tanuló képviselte: a 12. évfolyamról Papp Diána és Schumacher Petra, 13. évfolyamról Bársony András Árpád.

Az országos döntőbe Papp Diána és Schumacher Petra jutott. A döntőre a 2020-2021. tanévben személyes találkozás keretében került volna sor, de a járványhelyzetre való tekintettel többszöri halasztás után online fordulóként lett lebonyolítva. A megmérettetés két részből állt, egy írásbeliből és egy szóbeliből.

A döntőben Schumacher Petra vett részt a Bajai SZC Türr István Technikum képviseletében. (Papp Diána felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, így nem tudta vállalni a további részvételt.) Petra az országos szakmai versenyen bekerült az első húsz közé.

Eredményéhez gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk tanulmányai során. Felkészítő tanára Kajtár Katalin tanárnő volt, akinek köszönjük a munkáját.