Karácsonyi köszöntő

Kedves volt, jelenlegi és jövőbeni türrös diákok, tanárok, munkatársak, és mindenki, aki így vagy úgy, de kötődik az iskolánkhoz!

A Bajai SZC Türr István Technikumnak nagyon sok hagyománya van, ami a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódik. Ilyenkor az osztályok egy jó hangulati közös délutánt szoktak eltölteni együtt, ahol a tanulók ajándékkal lepik meg azt a társukat, akinek a nevét a kalapból előzőleg kihúzták. Az aulában a közös karácsonyi énekléstől meghatottan csillognak a szemek. Az oktatói testület pedig a téli szünet előtti utolsó estén egy ünnepi vacsorával zárja az ó esztendőt, ami rendszerint késő estébe nyúló baráti beszélgetéssé alakul. De ilyenkor szoktuk vendégül látni a már nyugdíjba vonult kollégáinkat is az iskolában – feleleveníteni a régi szép időket, bemutatni a változásokat.

A helyzet ezeket az eseményeket az idei évben nem tette lehetővé. Helyettük, de legalább akkora szeretettel készítettük ezt az ünnepváró kis filmet.

Kívánunk minden türrösnek és nem türrösnek áldott, békés ünnepeket, jó egészséget és boldog esztendőt!

a Bajai SZC Türr István Technikum vezetése

A diákokat Pál Ágnes készítette fel, a felvételeket Kovács Gábor készítette, a szerkesztést, vágást Vígtallér Adrián végezte.