eTwinning


Az eTwinning digitális, nemzetközi partner kapcsolat oktatási intézmények között tanárok és diákok részvételével kulturális örökségünk megőrzéséért, átadásáért, hogy építhessük a jövőt.

A 2018/19 tanévben a World of Mine című projekttel kapcsolódik iskolánk egy magyar (Nemes Tihamér Szakképzési Centrum, Békéscsaba, Benkőné Balogh Szilvia) és egy spanyol( INS Camp clar, Tarragona, José Vincente Mico Perpina és Joseph Vila Casanova) iskolához, a programban szereplő diákok és tanárok angol nyelvet és informatikai szaknyelvet használnak a feladatok megoldásához saját kultúrájuk bemutatására, megosztására, a másik két csapat megismerésére.

Ezen kívül lehetőségünk nyílik számos kommunikációs platform használatára valamint web2.0 alkalmazások kipróbálására az eTwinning támogatásával, melynek magyarországi támogatója az Oktatási Hivatal.

A program sikeres megvalósításához az alapos képzés mellett az október 25-27. Varsóban tartott eTwinning Éves Konferencián való részvételem, a gyerekek lelkes hozzáállása valamint az iskolavezetés támogatása és engedélye mellett kollégáim segítsége is hozzájárul. A munkáról szeretnénk folyamatos tájékoztatást adni.

Köszönjük!

Horváthné Balykó Gyöngyvér (angol szakos tanár)

 

Nemzetközi minősítés:

 

 

 

 

 

Letölthető prezentáció

eTwinning Project (doc)