Nyugdíjas találkozó

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven most is megrendeztük az iskolánkból nyugdíjba ment kollégák találkozóját. Meghívtuk minden kedves nyugdíjas tanárunkat, technikai dolgozónkat.

A háziasszony Gugánné T. Ágnes tanárnő volt, aki köszöntötte a vendégeket, méltatva azt a munkát, amelyet a Türrben töltött évek alatt végeztek. Grófné Sándorfi Anikó tanárnő felkészítésével Lakatos Gerda szavalt, majd Kenyeres Erikával énekeltek egy dalt. Gitáron kísért Félix Márk. Reiter Judit tanárnő felkészítésével Petres Emma egy verset mondott el, majd diákjaink egy jelenetet adtak elő. Dr.Vuity Valéria igazgatónő az elmúlt egy év változásairól, sikereiről, és nehézségeiről beszélt. Műsorunkat az iskolai  fotóinkból Gugánné T. Ágnes tanárnő által összeállított film vetítése zárta.

Vendégeink nevében Kvalla Ferenc és Sári Katalin volt igazgatók egy csokor virággal és kedves szavakkal köszönték meg a vendéglátást, és elmondták, hogy mindig jó érzéssel gondolnak volt iskolájukra, szívesen jönnek vissza, és érdeklődéssel hallgatnak a mai Türr-ről.

A programot terített asztal melletti kötetlen beszélgetés zárta.

[nggallery id=81]

A szervező Szekeres Gabriella volt, segítői Kőrösi Józsefné iskolatitkár és Gottlieb Orsolya oktatást segítő asszisztens voltak. Köszönjük a munkájukat!