Akikre büszkék vagyunk…

Kitüntetett diákjaink

Az iskola legjobb tanulója címet  Schoblocher Martina 12.A osztályos tanuló érdemelte ki. Martina négy éven át jeles tanulmányi eredményt ért el. Munkájára igényes, a feladatait magas színvonalon végrehajtó, céltudatos diák, aki a háziversenyeken is megmutatta sokoldalúságát. Kiváló tanulmányi munkája mellett részt vett az iskolai sportversenyeken: a kosár- és focitornákon az iskolai csapatnak oszlopos tagja, rendszeres résztvevője volt. Az osztály közösségében építő, aktív módon tevékenykedett, szervezkedett. Feladatokat önként vállalt és azokat mindig határidőre maradéktalanul teljesítette. Szorgalmával, kitartó, következetes, példamutató munkájával és kiváló tanulmányi eredményével érdemelte ki az iskola legjobb tanulója címet.

A tanulmányi versenyek legeredményesebb versenyzője címet Marancsik Anita 12.A osztályos tanuló kapta. Anita megbízható, munkájára igényes, sokoldalú diák, aki mind a négy tanévet nagyon szép eredménnyel végezte. Plusz feladatokat és sok-sok tanórán kívüli gyakorlást vállalva versenyzett közgazdaságtanból, marketingből, gépírásból. 2010-ben az országos gépíró versenyen 6. helyezést ért el. Az osztályban meghatározó személyiség volt, ötleteivel, javaslataival és aktív munkájával gazdagította a közösséget.

A legjobb közösségi ember díjat Zentai Effi 12.C osztályos tanuló kapta. Effi az elmúlt négy évben az osztályközösségben és iskolai szinten is egyaránt aktívan kivette részét a közösségi munkában. A TÁRS pályázat keretein belül részt vett a Sugovica ÁMK hátrányos helyzetű gyerekeivel való közös munkában, évnyitón, évzárón, szalagavató műsorokon rendszeresen szerepelt, a diákönkormányzatban is sokat tevékenykedett. Az osztályközösségnek is aktív tagja volt, az ő feladata volt az osztály költségvetésének nyilvántartása, osztálykirándulások, osztálydekorációs verseny, tablókészítés szervezése. A közösségi munka mellett tanulmányait sem hanyagolta el. Rendszeresen részt vett háziversenyeken is.

A jó tanuló, jó sportoló díjat Judák Erik 13.C osztályos tanuló kapta. Erik tisztelettudó, figyelmes, segítőkész diák, aki nemcsak a tanárokkal szemben, hanem diáktársaival szemben is meg tudta találni a megfelelő hangnemet. Az osztályközösség aktív tagja volt, de emellett a tanulmányi munkában is szép eredményeket ért el. Jó kommunikációs képességét, idegen nyelv tudását a Comenius program során többször bizonyította. Kiemelkedő eredményeket különösen angol tudásával ért el. Az elmúlt tanévben angol nyelvből, az idén német nyelvből szerzett nyelvvizsgát. Az iskolai elfoglaltság mellett a BLSE focicsapat igazolt játékosa. Az iskola sportéletében is rendszeresen részt vett.

Gratulálunk!