Gólyaprogramok

Az oldalon található tartalmak:

Gólyák avatása és gólyabál

2013. október 10. (csütörtökön) 19.00-24.00 a Halász-parton a Pubban rendeztük a Türrös Gólyabálat. Dj: Kabai András.
A gólyabál nyilvános volt, 330 fő látogatta az éjfélig tartó rendezvényt!

A gólyaműsorra és a gólyák avatására ugyanezen a napon 14.30-16.00-ig a tornateremben került sor. A gólyáknak kötelező volt a(z aktív) részvétel! A végzősök által szervezett program első részében az kilencedikes osztályok adtak műsort:

  • 9. A osztály: Bemutatkozó műsorukban a sokszínűséget hangsúlyozták: kötélhúzás,  tenyérrel ping-pong az osztályteremben a padokon, hangszeres-énekes produkciókat vittek színre. Osztályfőnök: Dr. Hal Viktorné tanárnő.
  • 9. B osztály: Poharas zsonglőrködéssel-dobolással kísért éneket adtak elő. Osztályfőnök: Agyagási Anett tanárnő.
  • 9. C osztály: Vegyes táncegyveleggel kápráztatta el a közönséget, melyben a takarítónők seprűs táncától a retró stílusban előadott limbó-hintóig többféle tánc szerepelt. Osztályfőnök: Reiter Judit tanárnő.
  • 9. Ny osztály: X-Faktor paródiát adtak elő, melyben legnagyobb sikert az ovis csapat itt-ott pikáns dala aratta. Osztályfőnök: Gombárné Szemelácz Mária tanárnő.

A program következő részében a szecskáztatásé volt a főszerep, majd a gólyák türössé avatása, a fogadalomtétel következett.

[nggallery id=117]

[nggallery id=118]

[nggallery id=119]

Türr DÖK 
 

Szecskáztatás

[nggallery id=116]

Gólyatábor

2013. augusztus 29-én rendeztük meg a – már hagyományosnak mondható – gólyatábort, mellyel a legújabb Türrös generációt köszöntöttük.

A négy osztály mindegyikéből majdnem teljes létszámmal érkeztek a diákok. A napot sárkányhajózással indítottuk, majd az ebéd elfogyasztása után csapatversenyekkel töltöttük az időt. A tanulók így egy szórakoztató nap folyamán megismerkedhettek új osztálytársaikkal, évfolyamtársaikkal és leendő osztályfőnökeikkel; ezzel talán könnyebben és gördülékenyebben indulhat számukra a 2013/2014-es tanév, mely nagy változást jelent életükben.

[nggallery id=110]