Hírek

Felhívás közösségi szolgálat teljesítésére

Kedves türrös Diákok!

A Mogyi SE 2016. június 25-26-ára szervezi a bajai triatlon versenyt, amelyre várja a segítő fiatalok jelentkezését. A versenyirodában adminisztrációs feladatok ellátására, a futópálya biztosítására, illetve a futók számára frissítő osztására kér közösségi szolgálatot teljesítő diákoktól társadalmi munkát.

Jelentkezni Gugánné T. Ágnes tanárnőnél lehet.

Felhívás közösségi szolgálat teljesítésére

Kedves türrös Diákok!

A Mogyi SE 2015. április 11-én rendezi az V. Kikelet Félmaraton futóversenyt, amelyre várja a segítő fiatalok jelentkezését. A versenyirodában adminisztrációs feladatok ellátására, a futópálya biztosítására, illetve a futók számára frissítő osztására kér közösségi szolgálatot teljesítő diákoktól társadalmi munkát.

Jelentkezni Gugánné T. Ágnes tanárnőnél lehet.

A közösségi szolgálatot teljesítő türrös diákok statisztikai adatlapja

Kedves türrös Diákunk!

Több mint egy éve, hogy iskolánkban elindult a közösségi szolgálat. A bevezetés tapasztalatairól szeretnénk minél bőségesebb információval rendelkezni annak érdekében, hogy az egyre gyarapodó lehetőségek közül a számotokra legelőnyösebbeket, leghasznosabbakat kínáljuk fel.
Az alábbi linken található űrlap kérdéseire válaszolva segítsd a munkánkat!

Köszönjük!

Szolgálat fogyatékkal élők támogatására

Projektnyitó rendezvényt tartott a Rotary Club bajai szervezete március 25-én a Közösségi Házban. A Tapinthtató láthatatlan elnevezésű program keretében kétféle tevékenység valósul meg – tudtuk meg a klubot képviselő Sipos Jánostól.
  1.  Baján, a sétálóutca Főtér felőli sarkán helyezik majd el azt a bronzba öntött makettet, amely a város jellegzetes épületeit és építményeit ábrázolja, Braille-írásos feliratokkal, hogy a vakok és gyengélátók számára is hozzáférhető, tapintható, megismerhető legyen. 
  2. A klub civil szervezetek segítségével öt bajai középiskolában (Bereczki Máté Szakképző Iskola, Szent László ÁMK, Türr István Szakképző Iskola, NMÁMK és III. Béla Gimnázium) képzést szervezett azon diákok számára, akik vállalták, hogy a kötelező 50 órás közösségi szolgálatukat fogyatékkal élő (vak, gyengén látó vagy mozgáskorlátozott) felnőttek segítésére ajánlják fel. Ezeket a diákokat és a segítséget igénylő felnőtteket hívták össze egy találkozóra, hogy egyeztetni tudják a program beindításának körülményeit. ”
    A találkozóról Baja város honlapján itt olvashat.