Akikre büszkék vagyunk…

Baja Város Év Diákja, Iskolánk legeredményesebb versenyzője: Demeter Mirjam 12. B

Mirjam a  négy tanévben jeles illetve kitűnő tanulmányi eredménnyel teljesített, évben több tantárgyból kimagasló teljesítményt nyújtott. Versenyeredményei különösen közgazdaságtanból elismerésre méltóak. Részt vett ebből a tantárgyból háziversenyeken, a Keleti Károly országos levelező közgazdasági csapatversenyen 2. helyezést elért csapat tagja volt. E ben a tanévben a SZÉTV országos fordulójába a 13. helyen jutott tovább. Munkájával segítette a pályaválasztási kiállítás sikeres lebonyolítását. A dél-magyarországi közgazdasági iskolák között rendezett versenyen a helyismereti csapatot erősítette, mely 1. helyezést szerzett. Tavasszal B2 típusú angol nyelvvizsgát tett.
Magatartása példamutató és szorgalma kimagasló . Tudatosan készül a továbbtanulásra, és sokoldalúságát a közösségi munkában is megmutatta. A szalagavatón műsorvezetői szerepet vállalt, és rendszeresen szervezte, irányította a teremdekorációs munkát. Teljesítményeit tanáraink is több alkalommal elismerték szaktanári, osztályfőnöki és igazgatói dicséretekkel.

Az iskola legjobb tanulója: Hajnal Alex 12. C

Alex a négy tanév során végig kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Év végi bizonyítványai mellé dicséretet kapott  német nyelv, kémia, biológia, gépírás, gazdasági környezetünk,  informatika és matematika tantárgyakból.
Tanulmányai mellett magatartásával, és szorgalmával is kitűnt társai közül. Segítőkész, tisztelettudó, figyelmes, munkájára igényes diák, aki tudja, mit akar és mi a célja. Az osztályközösség aktív tagja, komoly szerepet vállalat a kirándulások szervezésében, osztályprogramok lebonyolításában.

Kiválóságát az alábbi eredményei is bizonyítják:

 • Német nyelvi háziverseny 1. helyezések
 • Országos tanulói gépíróversenyen eredményes szereplés, hibátlansági jelvény
 • Katasztrófavédelmi ifjúsági csapatverseny megyei 3. helyezés
 • Szereplések iskolai ünnepségeken
 • ECL Országos Nyelvi Verseny
 • Zrínyi Ilona Matematika Verseny
 • Kerékpár ügyességi verseny győztese

Legjobb közösségi ember: Hunyák Blanka 12. B

Kitartó szorgalommal ért el egyre jobb, jeles illetve kitűnő tanulmányi eredményeket. Minden tantárgyból kiválóan teljesített, de különösen közgazdaságtanból volt sikeres. Ebből többféle versenyen is indult. Részt vett a háziversenyen, a SZÉTV iskolai fordulóján, és csapatban országos 2. helyezést ért el a Keleti Károly közgazdaságtan versenyen. B2 típusú nyelvvizsgát tett angol nyelvből.
A tanulás mellett sok minden másra is jutott ideje. Indult az iskolai és városi futóversenyen, szerepelt műsorokban, kivette a részét az osztály közösségi feladataiból. Sokat dolgozott az osztály díszítésén, verset mondott a szalagavatón, ballagáson. Társaival szemben segítőkész, önzetlen. Megbízhatósága és példamutató magatartása alapján érdemelte ki a kitüntetést.

Jó tanuló, jó sportoló: Tomik Nicholas 12. C

Kedves, szerény, tisztelettudó, tanulmányokban is jeleskedő diák. Az osztály második legjobb tanulója volt három évig, jeles tanulmányi eredményekkel.
Társait mindig mindenben segítő, mindenkivel a közös hangot megtaláló ember. Többször szerepelt iskolai műsorokon, tanévnyitón és ballagáson. Megbízható, munkájára, segítségére mindig számíthatott szűkebb és tágabb környezete.

Sporteredményei:

 • Mezei futóversenyek résztvevője
 • Labdarúgás U17 NBII Dél- Nyugat 1. hely (labdarúgás, BLSE)
 • Fenyőfa kupa, 2. hely, “Legjobb kapus” címet szerzett
 • Szilveszter kupa (bajai kispályás labdarúgó kupa) 2. hely, “Legjobb kapus” cím
 • Teremfoci bajnokság 2. hely
Gratulálunk!