DÖK hírek

Diákközgyűlés

Kedves Diákok!

A Diákközgyűlésre 2014. március 4-én 3/4 3-kor kerül sor a 309-310.-es termekben. Kérjük, hogy minden osztály képviseltesse magát azokkal a kérdésekkel, kérésekkel, amit az osztály közössége fogalmazott meg. Természetesen egyéni kérdésekkel, kérésekkel is lehet jönni. A hatékonyabb lebonyolítás érdekében legkésőbb 02. 26-ig előzetesen le kell adni a kérdéseket az osztályfőnököknél vagy Reiter Judit tanárnőnél, melyekre az igazgató asszony készülni tud. Minden téma, ami az iskolai élettel, a diákközösséggel, a tanulmányi munkával kapcsolatos, napirendre kerülhet.

Friss információkkal a Facebook Türr Stúdió csoportjában értesülhettek.

DÖK tisztségviselők

Kedves diáktársaim!
Agatity Kitti vagyok, 11.D osztályos tanuló. Nulladik évfolyamon kezdtem türrös tanulmányaimat, így harmadik éve járok ebbe az iskolába. Részt vettem már iskolai rendezvényeken és figyelemmel kísérem az eseményeket.
Szeretek novellákat írni, olvasni, programokat szervezni és karitatív munkát végezni, amit sikerült bebizonyítanom tavaly, egy beteg kisfiú számára, iskolai szinten megszervezett pénzgyűjtéssel.
Fontosnak tartom osztálytársaim és diáktársaim érdekeinek képviseletét.
Véleményem szerint, szükség van minden osztályban egy megválasztott képviselőre, aki minden gyűlésen részt vesz. Egy összeszokott körben ugyanis könnyebb a munka, ez pedig a diákok javát szolgálja. Szívesen szerveznék több programot, ami összekovácsolná az iskola közösségét. Ez alatt értek több sportos és kulturális rendezvényt illetve bármit, amire igény mutatkozik.
Kéréseitekkel, kérdéseitekkel, ötleteitekkel és javaslataitokkal várok mindenkit!
 
Sziasztok!
Vedelek Vivien vagyok 10.D osztályos tanuló. Szeretek biciklizni, a barátaimmal lenni, zenét hallgatni és olvasgatni.
Jelenleg DÖK alelnöki posztot töltök be az iskolában. Keressetek tehát bátran a közösséget érintő bármilyen témában!

 

 

A DÖK 2012/2013-as tanévének beszámolója. 

A DÖK 2010/2011-es tanévének beszámolója.