Gólyaprogramok

Az oldalon található tartalmak:

Gólyanap – 2014. augusztus 29.

A nyári szünet utolsó csütörtökén, kellemes, napsütéses napon került sor a kilencedikeseknek szervezett gólyanap programjaira.

Minden osztály a leendő tantermében gyülekezett reggel 8 órakor, s az első órát ismerkedéssel, beszélgetéssel töltöttük. Ezt követően a 9. A és 9. C osztályok egy sportvetélkedőn mérték össze az erejüket a tornateremben, míg a 9. B és 9. D osztályok 4-4 kisebb csapatban egy-egy feladatlappal a kezükben végigjárták az iskola épületét. Különböző helyszíneken (könyvtár, múzeum, diákklub, taniroda, stb.) kellett az iskolával, annak történetével, oktatott tantárgyakkal kapcsolatos kérdésekre válaszolniuk a rendelkezésre álló egy óra alatt. Ezután feladatot váltottak az osztályok, így senki sem maradt ki semmiből.

Az Eötvös Étteremben elfogyasztott ebédet (gyümölcsleves, rántott szelet, rizibizi, palacsinta) a Sugovica partján sétáltuk le. Fél kettőtől folytatódott a program a Türr-kilátónál, ahol a bajai Spartacusosoknak köszönhetően minden kilencedikes diák sárkányhajózáson vehetett részt, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhattak egyéb vízi sportokat is.

A pihentető nyári szünet után a nap végére talán kicsit elfáradt a társaság, de úgy gondoljuk, a tanévkezdés előtt érdemes volt ezt a napot együtt tölteni, hiszen ezek a programok egy-egy jó közösség kialakulását segíthetik.

A sportvetélkedőn és a feladatlapon elért pontszámok alapján a kilencedikes osztályok díjazásban részesültek.

  1. helyezés: 9. B
  2. helyezés: 9. C
  3. helyezés megosztva: 9.  A és 9. D osztály
Gratulálunk!

Az osztályok arany-, ezüst- és bronzéremmel lettek gazdagabbak, valamint bowling-bérletet kaptak, melyet osztályprogram keretében használhatnak majd fel.

Osztályfőnökök