Uszoda program

35 diákunk és 5 tanárunk vett részt 2015. március 14-én a DSE által szervezett programon.
10 órakor a szemerkélő esőben gyülekeztünk az iskola épülete előtt, és indultunk útnak, hogy egy 5 km-es gyaloglással csatlakozzunk az  I. Országfutás rendezvényhez. Először a Türr Kilátóhoz sétáltunk el, majd a Sugovica parton a Petőfi -szigetre az uszodához. Diákjaink egy erős bemelegítő edzésen, a tornateremben köredzésen, sorversenyeken, a tanuszodában vízi tornán, a 25 méteres uszómedencében folyamatos úszáson, illetve csapatversenyeken mozoghattak.
A Debella Norbert tanár úr vezette fiúcsapat és a Gugánné Ágnes tanárnő vezette leánycsapat játékos versenyen mérte össze vízi jártasságát, és értek el a csapatok igazságos 2-2 győzelemmel döntetlen eredményt.
A vízben megfáradt, átfázott résztvevők a wellness részlegben regenerálódtak; kipróbálhatták az infra-, ill. finn szaunát, a gőzkabint, jégkabint, a jacuzzi medencét és az élmény tusolókat is.

Köszönjük a Bajai Sportuszoda támogatását!

Köszönjük továbbá Ónódi Réka tanárnőnek a tornatermi edzés vezetését, Drobina Otília tanárnőnek az uszodai program összeállítását és vezetését, illetve Dr. Hal Viktorné tanárnőnek a wellness részlegben nyújtott segítségét.

[nggallery id=278]