A tanév hírei

Érettségizett diákok figyelem!

Figyelmetekbe ajánljuk a 2015/2016-os tanévre vonatkozó szakképzési tájékoztatónkat, amely az induló képzéseink legfontosabb információit tartalmazza. Fontos változás, hogy az első szakképesítés megszerzése után is ingyenes a másodszakma nappali rendszerű képzésben. A beiratkozás korhatára kitolódott, nappali rendszerű képzésben részt venni a 25. életév betöltéséig lehet.
Érettségi bizonyítvánnyal rendelkező és szakképzésünket választó diákokat kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltsék ki és 2015. augusztus 24-ig juttassák el iskolánkba! A  jelentkezési lapot itt találjátok: pdf / word

Induló szakmáink:

 • Pénzügyi-számviteli ügyintéző
 • Pénzügyi termékértékesítő
 • Államháztartási ügyintéző
 • Ügyviteli titkár
 • Logisztikai ügyintéző
 • Informatikai rendszergazda
Várunk szeretettel!

Nyári ügyelet, ügyintézés


A nyári szünidőben (július 1 – augusztus 23.) iskolánk titkárságán ügyeletet minden héten a szerdai napokon 8 és 12 óra között tartunk. Hivatalos ügyeiket telefonon vagy személyesen, kérjük, hogy a fent megjelölt időpontokban intézzék.
A pótvizsgákkal kapcsolatban diákjainkat levélben értesítjük. A tanévkezdéssel kapcsolatos információkat itt a honlapon olvashatják.

Diákjainknak a szünidőre szép nyarat, jó pihenést, aktív kikapcsolódást kívánunk!

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által meghirdetett pedagógus közösségeknek szóló szakmai versenyen, (melynek központi témája a biztonságos internethasználat az iskolában), a Türr-Ők csapata a három online fordulót követően az 59 csapatból 6. helyen jutott be a döntőbe (5,5 ponttal lemaradva az első helyezettől). Csapattagok: Agyagási Anett, Judit Reiter, Varga József.

Gratulálunk!
 

A 2015/2016. tanév 9. évfolyamára felvettek listája


Az Oktatási Hivatal adatai alapján a 2015/2016. tanév 9. évfolyamára felvettek listáját az alábbiakban tekintheti meg.
A beiratkozás ideje: 2015. június 25. csütörtök 8-12 óráig. 

Tanévzáró ünnepély és bizonyítványosztás

A tanévzáró ünnepély ideje 2015. június 24. szerda 9 óra. A bizonyítványok kiadására az ünnepséget követően az osztálytermekben kerül sor.  A tanévzárón jutalmazott diákjaink listáját az alábbiakban tekintheti meg.

Diákjainknak a szünidőre szép nyarat, jó pihenést, aktív kikapcsolódást kívánunk!

Közösségi szolgálat – Mogyi Triatlon 2015.


A triatlon versenyen közösségi szolgálat keretében társadalmi munkát vállaló diákjainknak 2015. június 17-én (szerdán) délután 6 órakor a Petőfi-szigeten található evezős házban (a sziget végében az új híd lábánál) tart tájékoztatót a verseny szervezője. Kérünk Benneteket, hogy pontosan érkezzetek! Természetesen már a szerdai megbeszélés ideje is igazolásra kerül.

Kedves Kollégánk!

Pedagógusnap alkalmából tisztelettel megköszönjük iskolánkban végzett kitartó, áldozatos  munkádat!
Szakmai sikereket, jó egészséget kívánva üdvözlettel:

 Iskolavezetés

Legyen Huzsvay Edit tanárnő 2015. májusának legjobb bajai sportolója!


Hihetetlen teljesítmény a tanárnőtől, aki 2012. óta fut! 2013. tavaszán futotta az I. félmaratonját. 2013. augusztusában a leggyorsabb bajai futó volt a Baja-Zombor 61 km-es ultrafutáson, 2014-ben 81 km-es verseny után (ahol 3. lett) egy héttel ismét a legjobb volt a bajai női mezőnyben a Zombor-Baja futóversenyen! És most körbefutotta a Balatont! 220 km! Mi lesz a következő? 2016. Spartathlon?

Kérünk minden diákunkat, az alábbi linkre kattintva szavazzon a tanárnőre!
Szavazok

Rendhagyó fizika óra így a tanév végén…

Dr. Hal Viktorné tanárnő vezetésével “kísérleteztek” diákjaink.

DSE túra a pandúri vadászházhoz


2015. május 16. szombatra a DSE túrát hirdet. Reggel 9 órakor várjuk az iskola előtt diákjainkat. A Pandúri vadászházhoz sétálunk ki, ahol vetélkedővel és szeremlei borsos kaláccsal várjuk a résztvevőket.

DSE

II. Bajai “Ki mit tud?” díjazottjaiNagy örömmel adunk hírt arról, hogy iskolánk tanulója Kasznai Borbála 10. D táncpartnerével közös produkciója a  II. Bajai “Ki mit tud?” tehetségkutató versenyen II. helyezést ért el.

Másik döntőbe jutott diákunk – Szabó Erik 9. E – különdíjat kapott.http://www.turr.hu/wp-admin/post.php?post=5032&action=edit&message=1#category-all

Mindkét diákunknak gratulálunk!
 

Csengetési rend a ballagás, ill. az érettségi napján


A ballagásra és az írásbeli érettségikre való tekintettel a következő napok tanítási rendje az alábbiak szerint alakul:

 • Április 30. (csütörtök) rövidített órák
  Ballagás délután 17 órakor
 • Május 4-5. (hétfő, kedd) tanítás nélküli munkanap
 • Május 6. szerda délutáni tanítás rövidített órákkal

A ballagáson kitüntett diákjaink

A tanulmányi munkában, közösségi tevékenységekben ill. a sportban legkiemelkedőbb eredményt elért diákjainkat a tantestület kitüntetésben részesítette, melyet a ballagáson igazgatónk adott át.

         

Kitüntettt diákjainkról bővebben az alábbi oldalon olvashat.

Kedves Vendégeink!

Érettségiző diákjaink ballagására 2015. április 30-án csütörtökön délután 5 órakor kerül sor. Szeretettel várjunk végzőseink szüleit, rokonait, barátait ballagási ünnepségünkre!


II. Bajai “Ki mit tud?” döntője

Két diákunk is sikeresen szerepelt a II. bajai “Ki mit tud?” elődöntőiben, és bejutottak a döntőbe. A közönség díj megszerzéséért kérjük (facebook bejelentkezés után) péntek éjfélig lájkold a neked tetsző produkció előadóját!

DSE túra a Föld napján


2015. április 25. szombatra a DSE túrát hirdet. Reggel 8 órakor várjuk az iskola előtt a gyalogos vagy kerékpáros diákokat. A Bajai Természetjárók Egyesületének programjához kapcsolódva választhatnak diákjaink a 10-23-40 km távok közül, melyet gyalogosan, futva vagy kerékpárral lehet teljesíteni.
A rendezők a résztvevőknek oklevéljutalmat és frissítő ételt, italt, édességet biztosítanak.

DSE
 

Nyolcadik osztályosok figyelem!


Lezárult a középiskolai jelentkezés időszaka és kialakult az ideiglenes felvételi rangsor. Az iskolánkat megjelölő diákok eredményeinek listáját az alábbiakban tekintheted meg:

Türrös buli


2015. április 10-ére iskolánk és a szülői szervezet bálat hirdet, melyre szeretettel várjuk minden volt türrös tanárunkat, diákunkat, iskolánkkal szimpatizáló kedves vendégeinket.
Az iskolépületben “idegenvezetéssel”, meglepetésprogrammal és hajnalig tartó zenés-táncos mulatsággal várunk mindenkit egy baráti találkozóra.

Jegyvásárlás a plakáton feltüntetett elérhetőségeken.


“A hét tanára” cím nyertese: Jakabné Bényei Erika tanárnő

A kozepsuli.hu internetes oldal a diákok szavazatai és szerkesztők választása alapján pályázatot indított a hét/hónap/év tanára cím elnyerésére. Március harmadik hetének a tanára iskolánkból Jakabné Bényei Erika tanárnő lett.
A tanárnővel készült interjút itt olvashatja.

Gratulálunk!

DSE program március 14. szombaton

A Türrös Diáksport Egyesület 2015. március 14. szombatra  szervezi e havi programját. 5 km-es gyaloglással csatlakozunk az I. Országfutáshoz, majd a városi Sportuszodában mozgással, pihenéssel töltünk néhány órát.
Jelentkezni az osztályfőnököknél lehet csütörtökig! Az uszodai belépő díját minden résztvevő a helyszínen maga fizeti!

Várunk Téged is!
Szeretettel várjuk!

Mentorháló program aktuális rendezvényei

Kedves Kollégák!

Tisztelettel meghívjuk Önöket a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008 sz. Mentor(h)áló 2.0 Program keretein belül a Mentor(h)áló Klub következő rendezvényére:

 • 2015. március 5. (csütörtök) 15 óra
  Körzeti történelem verseny szóbeli, döntő fordulója – ötletek és módszerek a megújuló történelemtanításban (meghívó)
 • 2015. március 12. (csütörtök) 14:30
  Informatika műhely – algoritmikus gondolkodás kialakítása a SCRATCH programmal (meghívó)

A részletes programokat a fent mellékelt meghívókban találja.

Szeretettel várjuk!

10. évfolyamosok figyelem!

A 11. osztálytól emelt szinten oktatott tantárgyak, illetve a 2. idegen nyelv választásának leadási határideje 2015. március 10. Kérjük diákjainkat, hogy a szülő által is aláírt jelentkezési lapokat a megadott időpontig juttassák el osztályfőnökeikhez.

Érettségizők figyelem!

Az érettségi (mind a rendes, mind az előrehozott, mind az ismétlő) vizsgákra való előzetes , adategyeztető jelentkezés határideje január 30. Kérjük diákjainkat, hogy osztályfőnökeinek vagy az iskola titkárságán adják le jelentkezési lapjaikat!

A végleges jelentkezés határideje: 2015. február  13.

Nyolcadik osztályosok figyelem!


Kérjük, lapozd át felvételi tájékoztatónkat, tájékozódj a nálunk folyó szakmai munkáról, és válaszd iskolánkat!

Amennyiben a jelentkezési lap, tanulói adatlap kitöltésével problémáid vannak, kérjük keresd fel az általános iskolád titkárságát! Köszönjük.
DSE program

A türrös DSE szombatra (2015. február 28. 9 órától) a GLOBAL Fitness Centrum támogatásával Fitness maratont hirdet. Várjuk a mozogni vágyó diákjainkat, hogy egy köredzésen próbálják ki magukat.
Lehetőséget biztosítunk testépítő és alakformáló edzésre, erőfejlesztésre és kardio edzésre is.
Jelentkezni csütörtökig lehet az osztályfőnököknél!
Februári menzafizetés!

A februári étkezési díjak befizetésének ideje 2015. február 9. és 10. Kérjük diákjainkat, a az adott két nap valamelyikén a pénztárban fizessék be a menzadíjat. Ellenkező esetben februárban nem étkezhetnek a Bányai menzáján!

Szülői értekezlet, fogadó óra

Tisztelt Szülők!

2015. február 3-án tartjuk az első félévet lezáró, és a második félévet indító szülői értekezleteket.
16 órától a Szülői Munkaközösség tart megbeszélést. Kérjük az érintett Szülőket vegyenek részt az SzMK értekezletén!
16:30-tól szülői értekezleteket. tartanak  az osztályfőnökök. 
17:30-tól fogadó órán várják tanáraink a kedves Szülőket személyes megbeszélésekre.

A témák fontosságára való tekintettel megjelenésükre számítunk! 

Szalagavató


Tizenegyedikes diákjaink szeretettel meghívják tanárainkat, végzőseinket, rokonaikat és barátaikat a 2015. január 23-án 17 órakor tartandó szalagavató ünnepélyünkre, melynek helyszíne a Pósta Sándor sportcsarnok lesz.
Kérjük vendégeinket, hogy helyüket időben foglalják el annak érdekében, hogy a végzősök bevonulását ne zavarják. Köszönjük!

Január havi menza befizetése

Az étkezési díjak új árai 2015. január 1-től 380 Ft-ra változtak. A kedvezményes térítési díj összege 190 Ft.

január havi étkezési díjak befizetésére a 301. irodában (pénztár) 2015. január 12-13.-án van lehetőség. Kérünk mindenkit a határidő pontos betartására!

Iskolavezetés

Újra “Újév köszöntő Türr-triatlon”!


A Türrös DSE szervezésében az idén is meghirdetjük újév köszöntő programunkat. Január 2-án egy rövid gyalogtúrára, korcsolyázásra és bowlingozásra invitáljuk a mozgást szerető diákjainkat. A Nagy-Pandúr szigeten található Ökoparkban koccintunk az új évre és egymás egészségére, sikerességére, boldogságára.
További részleteket a mellékelt képre kattintva a plakáton olvashattok.

DSE elnökség
 

Videópályázat -FELHÍVÁS!


A Hungarian Business Leader Forum (HBLF) videópályázatot hirdet a “Sokszínűség az iskolában” címmel. Egyénileg vagy maximum 3 fős csapataok által készített legfeljebb 2 perces videófilmeket várnak január 20-ig pályamunkaként.
A legjobb munkákat értékes ajándékokkal jutalmazzák.
Biztatunk Benneteket, hogy valósítsátok meg ötleteiteket, készítsetek videót, melyeket itt a honlapon is megjelentetünk.
Segítségért forduljatok bátran tanáraitokhoz!

Adventi projektnap


A decemberi utolsó tanítási napra projektnapot szervezünk. Diákjaink osztálykeretben karácsonyi ünnepségeket, ajándékozást, csendes ünnepre hangolódást tartanak, majd a munkaközösségek által szervezett programokra várjuk diákjainkat.

A részletes programot itt a honlapon folyamatosan bővítjük.

 

Türrös könyvklub


Az irodalmat, illetve könyveket szerető diákjainkat invitáljuk a könyvtárba. A könyvklub havi rendszerességgel működik, és várja a könyvajánlóval érkező diákolvasókat, felolvasandó saját verssel, novellával rendelkező diákírókat. Frissen olvasott könyveidről, vagy régebbi könyv- , illetve ezekhez kapcsolódó filmélményeidről , kedvelt verseidről  beszélgetünk.

A foglalkozások időpontjáról érdeklődjetek a könyvtárban. További részleteket a mellékelt plakáton olvashattok.

Cipősdoboz akció 2014.


Megérkezett a Kistérségi Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat felhívása. Idén is várják a nehéz sorsú gyerekek karácsonyának megszépítésére az ajándékokat.
A DÖK osztályok közötti versenyt hirdet, amelyben a legtöbb doboznyi ajándékot december 16-ig összegyűjtő osztály jutalma egy óriás torta lesz, melyet az adventi projektnapon ( december 19-én) adunk át.
Segíts Te is, hogy  a környezetünkben ne legyen egy olyan gyermek sem, akinél a karácsonyfa alatt nincsenek ajándékok!
Részletekért kattints a plakát képére.

Adventi programok


Közeleg a karácsony, így az adventi időszakban az ünnepre hangolódás jegyében koszorúkötés (november 25.) és mézeskalács sütés (december 9.) programokat szervezünk. Délután fél háromtól várjuk diákjainkat kézműves programjainkra.
További részleteket a mellékelt plakáton olvashattok.

 

Tanulmányi kirándulás Kecskemétre


2014. december 8. hétfőre kirándulást szervezünk Kecskemétre. Csoportos gyárlátogatáson vehetünk részt a Mercedes-Benz gyárában, majd a Kecskemétfilm Ltd. rajzfilmkészítő stúdiójában megismerkedhetünk a számítógéppel támogatott grafikai munkával. A programot a műszaki illetve informatikai érdeklődésű, vagy  a rajzolásban tehetséges diákjaink számára ajánljuk elsődlegesen.
Jelentkezni lehet a 2500 Ft-os részvételi díj befizetésével az iskola titkárságán. Az induló buszt a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Mikulás túra Budapestre


A Türrös Diáksport Egyesület a december havi túráját december 6. szombatra Budapestre szervezi. Bérelt busszal utazunk, majd egy kiadós sétával bejárjuk a téli Budapest legszebb kilátást nyújtó helyeit, megnézzük a Budai Vár turisták által leginkább kedvelt műemlékeit. Megpihenünk és megmelegszünk a Mammut Szórakoztató Központban, majd bejárjuk a Margit-szigetet, megnézzük az Országház, a Magyar Tudományos Akadémia és a Szent István Bazilika épületét, majd a a Budapesti Karácsonyi Vásár forgatagában időzünk.
További részleteket a képre kattintva a plakáton olvashattok.

Pénz körül forog a világ?” – pénzügyi vetélkedő az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóiból szerveződő csapatoknak


Gazdasági munkaközösségünk a közgazdasági szakmai képzéshez kedvet csináló céllal versenyt szervez a környék általános iskolásai számára. Kérjük, olvassátok  el a mellékelt tájékoztatónkat, jelentkezzetek a versenyre. A felkészüléshez ajánlott irodalmat is megtaláljátok a felhívásban.

Kedves középiskolába készülő nyolcadikos tanuló!


Valószínűleg sok információra van még szükséged ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb középiskolát választhasd. A döntés megkönnyítésére – és  abban a reményben, hogy a Türr-t választod majd – szeretnénk bemutatni iskolánkat és a középiskolával kapcsolatban  benned vagy szüleidben felmerülő kérdésekre válaszolni.

Kérjük, lapozd át felvételi tájékoztatónkat, illetve szüleiddel együtt szeretettel várunk 2014. november 27. 16 órától beiskolázási tájékoztatónkra, majd december 1-4-ig a nyílt napok tanóráira, ahol megtekintheted, hogy is folyik az oktatás itt nálunk a Türr-ben. A látogatható órák részletes órarendjét a mellékelt dokumentumban találod.

Kérünk, hogy az alábbi űrlapon regisztrálj, és add meg, hogy melyik napon, melyik tanórában, milyen típusú órán szeretnél részt venni annak érdekében, hogy a látogatók létszámához igazíthassuk a tantermeink berendezését. ->Regisztráció (A regisztráció ideje lejárt!)

Retro Disco


Szintén a szülők és nevelők párbeszédének ad teret a 2014. november 29. szombaton este 8 órától megrendezésre kerülő retro disco. A batyus bulira várjuk szeretettel tanárainkat, a kedves szülőket, baráti társaságokat. Dj OBY gondoskodik a nosztalgikus jó zenékről, hogy egy kellemes estét együtt töltve, kötetlenül szórakozhassunk.
A jótékonysági bál bevételét a SzMK az iskola javára fordítja.

A támogatásokat ezúton is köszönjük! 

Fogadó órák

2014. november 25. kedden 16-18 óra között tanáraink fogadó órákat tartanak. Az osztályfőnökök és szaktanáraink várják a kedves Szülőket, hogy gyermekük személyiségfejlődésével, tanulmányi előmenetelével, az iskolai közösségben való viselkedésével, vagy továbbtanulási szándékával kapcsolatos kérdésekről, problémákról konzultáljanak.

Októberi programok

    
2014. október 18-ára DÖK napot szervezünk. Reggel 8 órakor gyülekezzenek az osztályok a saját tantermeikben, majd az iskola udvarán kerül sor a Sportnap eredményhirdetésére. 9 órától indulnak a programok.

Bálon Tünde ifjúsági védőnőnél lehet még jelentkezni a 18. életévüket betöltött diákjainknak véradásra. Az osztályfőnökök várják a jelentkezéseket a különböző programokra. Részleteket az iskolai faliújságokon olvashattok.

12 órakor a DSE szervezésében gyalogtúrára indulunk Vodicára. Pihenésképpen ijászkodunk és meglepetés programmal várjuk a résztvevőket. Várhatóan az iskolához este 6 órára érkezünk vissza.
Jelentkezni szintén az osztályfőnököknél lehet.

2014. október 10-én délután 3 órakor kezdődik az iskola tornatermében a gólyák bemutatkozó műsora, melyet a hagyományos Gólya-eskü letétele után a kilencedikesek türrössé avatása követ.

Este 7 től  10-ig tart a Gólyabál. A zenéről @Kacsa gondoskodik, a jó hangulat csak rajtatok múlik!

A Gólyabál után tartjuk a Civil Éjszakát. Az iskola földszintjén és tornatermében szórakoztató és sportprogramokkal várjuk diákjainkat.
Részt venni csak az ellenőrzőbe írt szülői engedéllyel lehet. Programjaink zárt körűek.

Minden türrös diákunknak jó szórakozást kíván a DÖK!

Szülői értekezletek

2014. október 7-én 17 órától tartják az osztályfőnökök az idei tanév első szülői értekezletét. Szeretettel várjuk a kedves Szülőket, hogy iskolánk életével, gyermekeik tanulmányi munkájával kapcsolatos legfontosabb információkról tájékoztathassuk Önöket.

A Szülői Munkaközösség ugyanezen a napon 16:30-tól tartja ülését. Kérjük, hogy az osztályok képviselői megjelenni szíveskedjenek.

Iskolavezetés
 

Sportnap

2014. október 3-án rendezi a Türrös DSE a Sportnapot. Reggel 8 órakor a Petőfi -szigeten a sportpályán lesz a gyülekező.

A reggeli átmozgató és előkészítő mozgás trénere 8:00-9:00-ig Kovács “koko” Gábor  (Magyar bajnok, Nemzetközi Kupagyőztes, Világbajnoki bronz érmes).

9 órától kezdődik az osztályok közötti verseny. A döntőket 12 órától rendezzük.

Kérünk minden diákunkat, hogy kényelmes sportruházatban és türrös pólóban jelenjen meg!

Szeptemberi programok

             
Történelem Munkaközösségünk elkészítette az ide Körzeti Történelem  Verseny kiírását. Tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot az alábbi oldalon olvashatja.

Diákönkormányzatunk készül a székesfehérvári Diákparlament 2014. rendezvényre. A helyi parlament beszámolóját itt olvashatja.

Diáksport egyesületünk szeptember 27-ére vízitúrát szervez. A programot az alábbi plakáton tekintheti meg.

Köszönet a felajánlott adó 1%-áért!

Köszönet a felajánlott adó 1 %-áért!Kedves Szülők, adójukat iskolánk alapítványai számára felajánló Támogatóink!
Tisztelettel megköszönjük a munkánkat segítő felajánlásaikat. Alapítványaink és a Diáksport Egyesületünk a befolyt összegeket az alapszabályzataikban megfogalmazott célok szerint használják fel.

 

Az 1 %-okból befolyt összegek:

 • Türr István Szakközépiskoláért Alapítvány: 635.886.- Ft
 • A végzett türrös tanulók alapítványa: 36.682.- Ft
 • Türrös Diáksport Egyesület: 16.242.- Ft

Köszönjük támogatásaikat és kérjük, a következő adóévben is rendelkezzenek alapítványaink vagy sportegyesületünk javára!

Iskolavezetés

Szakképző évfolyamunkra felvettek névsora

Az idei tanévben informatikai rendszergazda, pénzügyi-számviteli ügyintéző, pénzügyi termékértékesítő és ügyviteli titkár emelt szintű szakmai végzettség megszerzésére iskolázunk be diákokat három, érettségire épülő szakképző osztályunkba.
A felvettek névsorát a mellékelt dokumentum tartalmazza.

Iskolavezetés

Évadnyitó 10 karikás Türrös vetélkedő leendő tizedikeseink számára

A tavalyi sikeres gólyanap “emlékére” a leendő tizedikes diákjaink számára évadnyitó évfolyamrendezvényt szervezünk a Petőfi-szigetre 2014. szeptember 28, csütörtökre.
Kérjük, olvassátok el a mellékelt dokumentumban található programot és osztályfőnökeiteknél keddig jelezzétek részvételi szándékotokat!

Osztályfőnökök

Leendő kilencedikes diákok figyelem!

A beiratkozáskor meghirdetett gólyanapra augusztus 28-án, csütörtökön várunk benneteket. A részletes tudnivalókat a mellékelt dokumentumban olvashatjátok.
Szeretettel várunk mindenkit!

Első tanítási nap 2014. szeptember 1. hétfő

A 2014/2015-ös tanév szeptember 1-jénkezdődik. Reggel 8 órára ünnepi viseletbenvárjuk minden diákunkat a tanévnyitó ünnepélyre, melyet osztályfőnöki órák követnek.

A tankönyvosztásra szintén 1-jén, az első tanítási napon kerül sor. Kérünk mindenkit, hogy a befizetést igazoló csekket hozza magával.
A tankönyvtámogatásra jogosult tanulóink a szükséges igazolásokat, vagy a korábban már benyújtott, de időközben lejárt igazolások pótlását szintén az első tanítási napra hozzák magukkal. A támogatott tankönyvek átvételére 1-jén a a tanítás után, a kifüggesztett beosztás szerint a könyvtárban kerül sor.

Felhívjuk tanulóink figyelmét, hogy a közösségi szolgálati naplókat, illetve a nyári szakmai gyakorlatot teljesítő diákok a gyakorlati munkanaplókat szintén az első tanítási napra hozzák magukkal!

A szünidő utolsó napjaira kollégáinknak és diákjainknak jó pihenést, aktív időtöltést kívánva várjuk az új tanévet:

Iskolavezetés

Érettségire épülő szakképzés

A középiskolai érettségivel rendelkező diákok figyelmébe ajánljuk szakképzési tájékoztatónkat, melyben gazdasági, ügyviteli és informatikai képzéseinkről olvashat.

További kérdéseivel forduljon bizalommal a tájékoztatóban megjelöltekhez, vagy keresse iskolánkat telefonon!

Iskolavezetés