A tanév hírei

Közösségi szolgálat – Csatlakozz a triatlonosok szervező csapatához!

Június utolsó hétvégéjére a Mogyi SE várja a segítő fiatalokat. Vegyél részt Te is egy jó hangulatú, országos sportverseny lebonyolításában! Jelentkezz minél előbb a szervező csapathoz!

Jelentkezni Drobina Otília tanárnőnél  a 06-70-445-3200-es telefonszámon, vagy a tanárnő facebook oldalán lehet.

Gyakornoki program pályakezdő szakképzett fiatalok támogatására

Ha OKJ-s szakmai bizonyítvánnyal rendelkezel és most próbálsz munkába állni, akkor az alábbi támogatási lehetőség Neked szól:
A pályázat célja: a 25 év alatti szakképzett fiatalok gyakornoki foglalkoztatásának támogatásával a pályakezdők munkához jutásának, és munkatapasztalat-szerzésének támogatása min. 9 hónapig bértámogatással és min. 4,5 hónapig továbbfoglalkoztatással.

A részletes tájékoztatót az alábbiakban olvashatod: 

DSE túra Karapancsa, Dávodra


A Türrös DSE 2016. június 4. szombatra túrát szervez. Reggel 8 órakor gyülekezünk az iskola előtt, ahonnan külön buszokkal megyünk Karapancsára. A vadászkastély és a tanösvény bejárása és a múzeum megtekintése után átgyalogolunk Dávodra a fürdőhöz, ahol a délutánt strandolással töltjük. Várható érkezés az iskolához délután 5 órára. További információk a plakáton.


Fényképes beszámolónkat itt tekintheti meg. 

Tagintézmény-vezető választás

A Bajai Szakképzési Centrum kiírta a következő 5 évre iskolánk tagintézmény-vezetői pályázatát. Egyetlen pályázó  – Daka Mónika tagintézmény-vezető helyettes – adott be pályázatot. A törvényi szabályozásnak megfelelően az érintettek véleményezték a pályázatban vázolt terveket ill. a pályázó személyét, majd a 2016. május 19-i véleményező értekezleteken megtörténtek a szavazások.

A Daka Mónika pályázatát, a szavazások eredményét és az érintettek által kialakított véleményeket az alábbi oldalon tekintheti meg:

Rendkívüli felvételi eljárás 8. osztályosok számára

A Bajai SZC Türr István Gazdasági Szakközépiskolája 2016. május 2-13. között pótfelvételit hirdet a közgazdaság ágazatra (001).

A kitöltött jelentkezési lapokat benyújthatják:

 • e-maiban az iskola e-mail címere (turr@turr.hu),
 • személyesen az iskola titkárságán,
 • postai úton (6500 Baja, Bácska tér 1.).

Érdeklődni lehet telefonon a 79/524-670 számon az iskola titkárságán.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt!
 

Tanítási rend az érettségi ideje alatt

Az érettségi vizsgák zavartalan lebonyolítása érdekében 2016. május 2-án és 3-án nincs tanítás. Május 4-én szerdán délutáni tanítás lesz. Fél 12-re kell az iskolába beérni, 3/4 12-kor csengetnek be az első órára.

A ballagáson kitüntetett diákjaink

A tanulmányi és a közösségi munkában legkiválóbbakat és az iskola legjobb versenyzőjét a tantestület kitüntetésben részesítette, melyet a ballagáson igazgatónőnk adott át.

 

Kitüntetett diákjainkról bővebben a következő oldalon olvashat. Itt tekintheti meg továbbá az alapítványi díjban és könyvjutalomban részesült diákjaink névsorát.

Ballagás

Tisztelt Szülők, Rokonok, Barátok!

Szeretettel meghívjuk Önöket végzőseink ballagási ünnepségére, melyet 2016. április 28-án 17 órakor tartunk.

Ajándék virágaikat du. 16.30-ig küldhetik fel a végzős diákok osztálytermébe az erre a feladatra kijelölt diákok által, vagy személyesen adhatják át a ballagási ünnepség után!
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy ülőhelyeket korlátozott számban tudunk biztosítani Önöknek. Rossz idő esetén a rendezvény helyszíne a Pósta Sándor Sportcsarnok lesz.

Tankönyvrendelés

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2016/2017. tanévi tankönyvrendelés menete megváltozott. A papíralapú tankönyvrendelést megszüntették, kizárólag elektronikusan, a Könyvellátó (KELLO) szülőknek biztosított felületén tudják igényeiket pontosítani, gyermekük tankönyvrendelését jóváhagyni, és a fizetési módról nyilatkozni. A webes felület használatához segítséget, és a tankönyvrendeléssel kapcsolatos teendőiket a mellékelt dokumentum tartalmazza. Az Önök számára készített weboldal címe: http://szuloifelulet.kello.hu.

FONTOS! A tankönyrendelés szülői jóváhagyásának határideje: 2016.április 27. 19:00.

Kérjük tekintsék meg a tájékoztató dokumentumot. Azok számára, akiknek az internetes felület használata bármiféle gondot jelent, az iskola ügyeletet tart, segítséget nyújt. Várjuk Önöket 2016. április 25-27. 8:00-18:00 között az iskola kijelölt tantermében.
Szülői tájékoztató a tankönyvrendeléshez:  
Igénylőlap a tankönyvtámogatáshoz:  

Érettségi és szakmai vizsgaidőpontok

Végzős diákjaink figyelmébe ajánljuk a 2015/2016-os tanév tavaszi vizsgaidőszakának vizsgabeosztását.
Kérjük diákjainkat, hogy tájékozódjanak vizsgáik időpontjairól. A vizsgákra ünneplőben, a megadott vizsgaidőpontok előtt legalább fél órával érkezzenek meg, és személyazonosításra alkalmas igazolványt hozzanak magukkal. A vizsgák részletes követelményeiről, a vizsgákon használható egyéb segédeszközökről a szaktanároknál, ill. az oktatas.hu portálon tájékozódhat.

Tovább az vizsgaidőpontok megtekintéséhez: 

Tavaszi teljesítménytúra

A Türrös DSE 2016. április 23. szombaton várja a diákokat havi, rendszeres programjára. A mozogni vágyókat a Bajai természetjárók által szervezett teljesítménytúrára invitáljuk. A gyalogosan, futva vagy kerékpárral teljesíthető túrák a Gemenc ártéri erdőjében,  a Duna-töltésen kínálnak igazi tavaszi kikapcsolódást.

Részleteket a plakáton olvashatsz.

Tarts velünk Te is!
 

Fényképes beszámolónkat itt tekintheti meg. 

Fogadóórák

Tisztelt Szülők!

2016. április 19-én 17-18 óra között kollégáink fogadóórákat tartanak. Várjuk Önöket a gyermekeik tanulmányi munkájával, közösségi életével, személyiségfejlődésével kapcsolatos problémák személyes megbeszélésére.

Szakmák éjszakája

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

2016. április 15-én 16-22 óra között interaktív szakmai bemutatót szervezünk iskolánkban. Várjuk a hetedikes, nyolcadikos diákokat, érettségi előtt állókat és a tisztelt Szülőket!

Légy részese Te is a szakma csodájának! Várunk sok szeretettel!

A programkínálatot a mellékelt dokumentumban találod. Szakmák éjszakája programjai

Maraton futóverseny I. helyezés

Gratulálunk Huzsvay Edit tanárnőnek, aki a FuTeam SE versenyzőjeként 2016. április 10-én a Kis-Duna Maraton versenyen Ráckevén a női abszolút I. helyezést érte el. A 42.2 km-es távot 3:26:41 alatt teljesítette ezen a szeles, néhol nehéz terepen vezetett pályán!
Gratulálunk!

Tagintézmény-vezetői pályázat

Bajai Szakképzési Centrum a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Bajai Szakképzési Centrum Türr István Gazdasági Szakközépiskolája tagintézmény-vezető (magasabb vezető) beosztásának ellátására.
A pályázati kiírást az alábbiakban olvashatja:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Iskolánk minden dolgozója nevében békés húsvéti ünnepeket, diákjainknak és dolgozóinknak a tavaszi szünet napjaira jó pihenést, szép tavaszi időt kívánok!

Sárosi Magdolna
tagintézmény-vezető 

 

 

Uszoda program

A Türrös DSE 2016. március 24. csütörtökre szervezi következő programját. A mozogni vágyókat a Bajai Sportuszodába invitáljuk egy tornatermi edzésre, játékos vízi vetélkedőre, vízi mentési gyakorlatra, majd pedig a wellnessben egy relaxálásra.

Tarts velünk Te is!

 

Fényképes uszodai beszámolónkat itt tekintheti meg. 

8. osztályosok ideiglenes felvételi listája

Az alábbiakban tekintheti meg a felvételi eredmények ideiglenes listáját:

 • Közgazdaság ágazat
 • Informatika ágazat
 • Ügyvitel ágazat

Kedves 8. osztályos diák!

Kérjük, lapozd át beiskolázási tájékoztatónkat, ismerd meg képzéseinket és válaszd iskolánkat, mert Te kellesz a Türrnek! 🙂 Beiskolázási tájékoztató 

Tekintsd meg a bajai Pályaválasztási Kiállításon készült anyagunkat. 

Felnőttoktatás a Türrben!

Januárban újra indul az INGYENES felnőttoktatás a Türrben! A képzés két éves esti munkarendben (hétköznap délután és/vagy szombat délelőtt)  folyik. Érdeklődni lehet az iskolatitkárságon 79/524- 670 Kínálatunk:

 • informatikai rendszergazda
 • államháztartási ügyintéző
Minden jelentkezőt várunk sok szeretettel! -Türr- sok éves múlt, versenyképes jövő!  
 

Téli túra Óbányára

A Türrös DSE túrát szervez 2016. február 13. szombatra Óbányára. A Kelet Mecsek körtúra (Óbányai-völgy, Kisújbánya, Cigány-hegyi kilátó, Óbánya) útvonalát járjuk be, reményeink szerint friss hóban, de az időjárás előrejelzések alapján inkább tavaszi túrára van esélyünk.

Jelentkezni az osztályfőnököknél lehet február 5-ig. A buszköltséghez 1000 Ft hozzájárulást kérünk (nem DSE tagoknak 2000 Ft).

További részleteket a plakáton olvashat.

Várunk minden természetkedvelőt!
 

Fényképes beszámolónkat a túráról itt tekintheti meg. 

Szalagavató 2016.

2016. január 29-én 17 órakor kezdődik az MNÁMK Sportcsarnokában végzőseink műsorral egybekötött szalagtűzése. Szeretettel várjuk a meghívott vendégeket, családtagokat, barátokat rendezvényünkre.

Szervező: a 11. évfolyam tanulói és osztályfőnökeik
 

Újév köszöntő Türr-triatlon

A Türrös DSE 2016. január 2. szombatra túrát szervez. Kellemes, városi “triatlonra” várjuk a mozgást és társaságot kedvelő tagjainkat.

Gyülekező 10 órakor az iskola előtt. Utána egy téli sétát teszünk a Pandúr-szigetben, majd a Városi Műjégpályán korcsolyázunk. A triatlon harmadik sportja a Malom Centerben bowlingozás lesz, melyet diákjainkkal egy koccintással zárunk. Részvételi díj 200 Ft (nem DSE tagoknak 500 Ft), melyet induláskor a helyszínen kell fizetni.

Kérünk mindenkit, hogy az időjárásnak  és a sportprogramoknak megfelelően öltözzön!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Fényképes beszámolónkat a túráról itt tekintheti meg. Türr-triatlon

Megyei matematika verseny díjazottjai

Óriási siker, hogy a Megyei matematika verseny döntőjében teljesítményével 7 diákunk ért el díjazásra érdemes eredményt. Első helyezést ért el Pallagh Jonatán 11. évfolyam és Beck Olivér 12. évfolyam. Harmadik helyezettek: Schindler Réka 9. évfolyam és Déri Martin 12. évfolyam. Negyedik helyezést értek el: Bársony András 9. évfolyam, Kürtös Bence 10. évfolyam és Schindler Milán 12. évfolyam.

Gratulálunk!

2015. december 12 – Egészségnap

Bálon Tünde ifjúságvédőnő kezdeményezésére és a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával december 9-én Betegségmegelőzés, egészséges életmódra nevelő programok címmel egészségnapot tartunk. Reggel 8 órától várjuk minden diákokunkat az iskolába, ahol kollégáink és a meghívott vendégeink színes programokkal készülnek, hogy Benned is tudatosodjon az egészséges életmód fontossága. A nap tanításmentes, kötelező munkanap.
Fényképes beszámolónkat az egészségnapi programokról itt tekintheti meg. 

Ifjúsági sakkverseny

A Türrös DSE 2015. december 12. szombat délelőttre városi ifjúsági sakkversenyt szervez, melyre szeretettel várja Baja és vonzáskörzete középiskolásait, továbbá minden sakkbarátot. A versenynapon vendégünk lesz Pataki Győző (volt türrös diákunk, nemzetközi mester, sakkedző), aki szimultánt játszik a versenyen résztvevőkkel és az érdeklődőkkel. Jelentkezni regisztrációval és a weboldalunkon közölt sakkfeladványok beküldésével december 10-ig lehet.

További részletek a versenyről itt olvashatóak. 

Mindenkit szeretettel várunk!

Karácsonyi cipősdoboz akció

A Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat az idei évben is összegyűjti azokat az adományokat, amelyekkel a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát szebbé varázsolhatjuk. December 12-ig várunk diákjainktól egy-egy cipősdoboznyi kedvességet (játékot, könyvet, édességet, stb.), amelyet eljuttatunk a rászorulóknak. “Legyen a karácsony minden gyermek számára ünnep!”

“Pénz körül forog a világ?” – versenyfelhívás a 7-8. osztályosok számára

Az idei évben is meghirdetjük a környékbeli általános iskolák 7. és 8. osztályosai számára pénzügyi témájú vetélkedőnket. Részleteket a verseny lebonyolításáról, a jelentkezésről, és segítséget a felkészüléshez itttalál.

Várjuk minden érdeklődő iskola csapatát!

Adventi készülődés – kézművesprogram

Minden diákunkat szeretettel várjuk december 9-én, szerdán 14:30-tól az adventi készülődés jegyében szervezett kézműves programok következő eseményére. Kollégáink sok-sok ötlettel készülnek, hogy Te is elkészíthesd apró ajándékaidat, karácsonyfa díszeidet családodnak, barátaidnak. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők: Posgay Erzsébet és Szécsi Andrea tanárnők.

Fényképes beszámolónkat a programról itt tekintheti meg. 

Adventi Mikulás-túra

A Türrös DSE túrát szervez 2015. december 5. szombatra Budapestre. Gyalogosan járjuk be az ünnepi díszbe öltözött Pest belvárosát, sétálunk a Városligetben, és a Budai Várban is. Felmászunk a Szent István Bazilika kilátójába, és a Halászbástyáról is rátekintünk a fővárosra. Mindenkit szeretettel várunk!   További részletek a túra plakátján itt olvashatóak. 

Fényképes beszámolónkat a túráról itt tekintheti meg. 

Adventi készülődés – koszorú kötés

Minden diákunkat szeretettel várjuk november 25-én, szerdán 14:30-tól az adventi készülődés jegyében szervezett kézműves programok első eseményére. Aki velünk tart elkészítheti adventi koszorúját, melyhez alapot és gyertyát biztosítunk, fenyőágat, száraz virágot, szalagot, terméseket a díszítéshez hozattok magatokkal! Mindenkit szeretettel várnak a szervezők: Posgay Erzsébet és Szécsi Andrea tanárnők. A programról készült fényképes beszámolónkat itt olvashatja:  Az adventi programok plakátját itt tekintheted meg: 

Nyílt napok a Türrben

2015. november 23-24-én tartjuk nyílt napjainkat, ahol szeretettel várjuk az érdeklődőket, hogy a tanóráinkon kapjanak képet a nálunk folyó oktató-nevelő munkáról, illetve tanítási napokon iskolánkban járva megtapasztalhassák a türrös diákéletet. Látogatható óráinkat itt töltheti le Excel 2013 formátumban.  Látogatható óráinkat itt tekintheti meg pdf formátumban. 

Utazó planetárium iskolánkban

2015. november 19-én iskolánkban tart előadásokat a budapesti utazó planetárium. A felfújható sátor kupolájára vetített képekkel és filmekkel a csillagos égboltot szimulálják az előadók, kapcsolódva a 9-10. évfolyamok fizika ill. földrajz tantárgyainak naprendszerhez témaköréhez. Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező: Dr.Hal Viktorné tanárnő. Tekintsd meg a programon készült fényképes beszámolónkat. 

Őszi szóbeli érettségi vizsgák a Türrben

2015. november 16. 7:30 a szóbeli érettségi vizsga kezdete. Kérjük a vizsgázókat, hogy erre az időpontra pontosan, ünneplőben érkezzenek. A vizsgabeosztást, a bizonyítványosztás időpontját 16-án reggel ismertetjük.

Mindenkinek eredményes érettségi vizsgát kívánunk!
 

Beiskolázási szülői értekezlet

2015. november 10-én 17 órától várjuk a kedves nyolcadikos diákokat és szüleiket beiskolázási tájékoztatónkra. Iskolánk tornatermében fogadja Önöket igazgatónőnk, aki röviden bemutatja képzési kínálatunkat. Munkaközösségeink, Diáksport Egyesületünk és Diákönkormányzatunk standokkal és kiállításokkal készülnek a bemutatkozásra, és várják az Önök kérdéseit. Szakmai képzéseinkről részletes tájékoztatókat ágazatonként tartunk. Az iskola épületét, tantermeinket, felszereltségünket iskolabejárás keretében, vezetett túrán tekinthetik meg. Várjuk Önöket szeretettel!  Tekintse meg a beiskolázási szülői értekezleten készült fotóinkat. 

Dércsípte őszi túra

A DSE az e havi túráját 2015. november 7. (szombatra) szervezi. Délelőtt fél 10-kor indulunk az iskola elől a Gemenc pörbölyi erdőtömbjébe, a Móric-Duna partjára. A túra Magyarország eddig ismert legnagyobb törzskörméretű fájához (100 éves, 35 m magas, 12 m kerületű csomoros nyár) tart. Várható érkezés vissza az iskolához 15 órakor lesz. Minden DSE tagot szeretettel várunk. A túra beszámolóját, fotóit, itt tekintheti meg. 

„BÁCS-KISKUN MEGYE IFJÚSÁGÁNAK NEVELÉSÉÉRT DÍJ”

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés október 22-én, csütörtökön a kecskeméti Hotel Három Gúnár Rendezvényházban tartotta ünnepi ülését. Az 1956-os forradalmi megemlékezés után kerültek átadásra a megyei kitüntető díjak. Az elismerések azoknak a személyeknek, közösségeknek adományozhatók, melyek kiemelkedően eredményes teljesítményükkel szolgálták a megye érdekeit és javát. Dr. Hal Viktorné, iskolánk pedagógusa a “BÁCS-KISKUN MEGYE IFJÚSÁGÁNAK NEVELÉSÉRT” kitüntető díjat kapta. A tanárnő az alábbi szavakkal fogadta a kitüntetést: „Sok örömet szerzett az, hogy a gyerekeknek inkább a szabadidős tevékenységét szerveztem, sok kirándulással, sok olyan programmal, amiből ők épültek. Azt vallottam, hogy egy jó közösségben mindig szívesebben tanulnak a gyerekek.”Gratulálunk!

Halloween party

Az angol nyelvi munkaközösség az angol-szász hagyományoknak megfelelően partit szervez, amelyre szeretettel vár minden érdeklődő diákunkat.

 • Időpont: 2015. október 21. 15.00
 • Helyszín: 4. terem Aki tud, hozzon a töklámpások készítéséhez faragni való tökö(ke)t!

A rendezvény plakátját a képre kattintva tekintheted meg. A program beszámolóját és  fotóit itt tekintheti meg. 

Gólyaavatás és Gólyabál

A hagyományokhoz híven idén is megtartjuk a gólyaavatót, ahol a 9. osztályos diákjainkat igazi TÜRRÖSSÉ avatjuk.

 • Az avatás időpontja: 2015. október 15. 15.00
 • Helyszíne: az iskola tornaterme

18.00 órától gólyabállal ünnepeljük a diákok türrössé fogadását. A gólyaavatáson készült beszámolónkatt és  fotóinkat itt tekintheti meg. 

Éjszakai csillagász-túra

2015. október 9-én délután 4 órakor indul a DSE csapata az októberi túrára. E havi programunkban Illancsba túrázunk, ahol Dr. Hegedűs Tibor csillagász, a Bajai Csillagvizsgáló igazgatója és kollégái várnak bennünket az októberi napnyugta megtekintésére, a csillagos égbolt  észlelésére. További részleteket a programról a mellékelt plakáton olvashat. Felhívás! A túrán készült legjobb fotót egy fejlámpával jutalmazzuk. Várjuk képeiteket az oldal alján található adminisztrátori e-mail címre október 30-ig. A túra beszámolóját, fotóit, videóit itt tekintheti meg. 

SzMK gyűlés és szülői értekezletek

2015. szeptember 29-én 16:30-tól várjuk a Szülői Munkaközösség tagjait éves első ülésükre. 17 órától tartják az osztályfőnökök a szülői értekezleteket az aulában elhelyezett beosztás szerinti tantermekben. Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

A kutatók éjszakáján jártunk

A 2015. szeptember 25-i rendezvényen különleges, máskor nem látogatható helyszíneken jártunk, megismertünk tudós embereket, akik közelebb hozták diákjainkhoz a régmúlt időket, a távoli földrészeket, a technika érdekességeit. Beszámolónkat itt olvashatja. 

Sportnap 2015.

2015. szeptember 24-én csütörtökön a Magyar Diáksport Napja rendezvényekhez kapcsolódóan a Türrös DSE sportnapot szervez. Keressük a Türr legsportosabb osztályát, akik a legnagyobb létszámmal és a legeredményesebben szerepelnek a meghirdetett sportprogramokon.

 • Sárkányhajózás
 • Kispályás futball
 • Röplabda
 • Futás
 • Kötélhúzás

Mozdulj Te is velünk! A sportnap fotóit itt tekintheti meg. 

Ingyenes a másodszakma megszerzése akár felnőttek számára is!

2015. szeptember 1-től a második szakma megszerzése is (korhatár nélkül) ingyenes! A Bajai Szakképzési Centrum tagintézményei felnőttoktatás keretében ingyenes képzéseket indítanak. Iskolánkban érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők számára heti 3×6 órás délutáni időbeosztással a következő szakmai képzéseket szervezzük meg:

 • informatikai rendszergazda
 • irodai asszisztens
 • logisztikai ügyintéző
 • pénzügyi-számviteli ügyintéző
 • pénzügyi termékértékesítő
 • ügyviteli titkár
 • vállalkozási és bérügyintéző

Még várjuk jelentkezésüket! Részletes tájékoztatót, jelentkezési lapot, nyilatkozatot a mellékelt dokumentumokban talál. Képzéseink órarendjeitaz alábbiakban találja.

DSE Vízitúra

2015. szeptember 12-én szombaton a DSE vízitúrát szervez a Vén-Dunára. Reggel 9 órakor lesz a gyülekező (gyalogosan vagy kerékpárral) az iskola előtt. További részleteket a plakát képére kattintva olvashatsz. Tarts Te is velünk! A túra beszámolóját, fotóit itt tekintheti meg. 

Érettségizett diákok figyelem!

Figyelmetekbe ajánljuk a 2015/2016-os tanévre vonatkozó szakképzési tájékoztatónkat, amely az induló képzéseink legfontosabb információit tartalmazza. Fontos változás, hogy az első szakképesítés megszerzése után is ingyenes a másodszakma nappali rendszerű képzésben. Érettségi bizonyítvánnyal rendelkező és szakképzésünket választó diákokat kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltsék ki és 2015. augusztus 24-ig juttassák el iskolánkba! A  jelentkezési lapot itt találjátok: pdf / word Induló szakmáink:

 • Pénzügyi-számviteli ügyintéző
 • Pénzügyi termékértékesítő
 • Államháztartási ügyintéző
 • Ügyviteli titkár
 • Logisztikai ügyintéző
 • Informatikai rendszergazda
Várunk szeretettel!