Itt jártunk…

Az oldalon található tartalmak:

9.C – JégDISCO Szegeden

November 25-ére Drobina Otília és Havasi Rita tanárnők kirándulást szerveztek. Késő délután körülbelül 17 órakor indultunk busszal Szegedre, a műjégpályára „bulizni”. Nagyon izgatottak voltunk, hiszen ez nem holmi korcsolyázásként volt meghirdetve, hanem JÉGDISCO-ként.
 
Hideg volt aznap, de nem fáztunk, mert rettentő lelkesek voltunk. A korcsolya kikölcsönzés után pillantottunk rá a pályára, ahol éppen egy jégsimítógép dolgozott. Nem okozott a masina csalódást, tükör sima jégen tudtunk korizni. Eleinte nem értettem, hogy miért mászkálnak sokan felfújható állatokkal, aztán a tanárnőék elmagyarázták, hogy a ma este jelmondata: ÁLLATI JÓ SPORTOS BULI. Leírhatatlan érzés volt, amikor felmentünk a pályára csúszkálni. Rengeteg színes fény világított. Nem „hazudtak” nekünk a JÉGDISCO névvel sem, hiszen DJ is volt. Személy szerint én hamar elfáradtam ezért lassítottam is picit a tempómon, hiszen nem akartam teljesen kifulladni. Mindannyian legjobban a manöken kihívást vártuk, amely azt jelenti, hogy 30 másodpercig mozdulatlannak kell lenni mindenkinek egyszerre az egész jégpályán. Nehezen, de sikerült kiviteleznünk.
 
 
Emlékezetes este volt ez az este nekünk, hiszen együtt voltunk az osztállyal és buliztunk. Későn, kb. 24 órára érkeztünk Bajára fáradtan, de tele élményekkel.
 
Bencze Balázs
9.C
 

Szervező és kísérő Drobina Otília és Havasi Rita tanárnők voltak.